Zoekopdracht

Wij helpen u graag met een zoekopdracht

Zoekopdracht

Een koopje of een kat in de zak? Je weet nooit wat je krijgt als je een tweedehands auto koopt. Door de zoekopdracht service van Garage Abcoude kies je voor betrouwbaarheid. Wij checken uw occasion uitvoerig, daardoor verkleinen we uw risico aanzienlijk!

Kies voor de zoekopdracht service van Garage Abcoude en u kiest voor zekerheid. Maar hoe werkt dat dan? U neemt contact op met Garage Abcoude en geeft uw wensen door. Aan de hand van deze wensen gaan wij op zoek naar een juiste match. We zorgen dat we binnen uw budget blijven en zoeken via allerlei wegen naar uw perfecte auto. Als we iets hebben gevonden nemen we contact met u op. Wij doen het proces van onderhandelen en kopen van uw auto. Vervolgens maken we de auto tiptop in orde. Het enige wat overblijft is instappen en wegrijden!

Onze zoekopdracht service is het totale pakket. Nadat samen met u een plan opgesteld is nemen wij alle zorgen uit handen. Wij zoeken, transporteren (evt. importeren), registreren, keuren, onderhouden, poetsen en leveren uw auto. Door onze standaard BOVAG 6 maanden garantie kunt u ook na de aankoop bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

- Telefoon: 0294-258020

- Email: info@garage-abcoude.nl

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen