Het team van Bosch Car Service Abcoude

Over ons

Bosch Car Service Garage Abcoude is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij bouwen aan de toekomst..! En niet alleen in figuurlijke zin. Wij bouwen een nieuwe receptieruimte die bij de werkplaats gelegen is. De auto’s van tegenwoordig zijn slim en vol elektronica. De complexiteit van de huidige autotechniek vraagt om volledige aandacht. Mede daarom hebben wij ervoor gekozen om onze focus volledig te richten op de werkplaats. De ruime showroom met receptie wordt daarom verbouwt en klaar gemaakt voor de verhuur aan andere lokale ondernemers. De verkoop van auto’s zal vanaf januari 2022 alleen nog plaatsvinden via een zoekopdracht.

Historie Bosch Car Service Garage Abcoude

 

Al lange tijd is Bosch Car Service Garage Abcoude gevestigd in Abcoude op Hollandse Kade 36. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Garage Abcoude op een rijtje

 

  • Snel en betrouwbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Hollandse Kade 36 in Abcoude. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen