Over ons

In 1999 startten Bert en Thea samen een garagebedrijf aan de Rijksstraatweg in Baambrugge. In 2002 hebben ze de mogelijkheid om een nieuw pand te bouwen in Abcoude. Een kans die ze met beide handen hebben aangegrepen en daardoor een moderne en professionele garage hebben kunnen bouwen. Dankzij deze stap al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor vele klanten uit Abcoude en omgeving.

Samen met ons hechte en gedreven team hebben we één doel: u vele veilige kilometers op weg helpen. Onze ervaren monteurs zijn in staat om uw auto in topconditie te houden. U kunt met alle merken bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK en hulp bij schade afhandeling. Daarnaast heeft u mogelijkheid om pechhulp af te sluiten als uw auto jaarlijks bij ons in onderhoud is. Ook helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een werkplaatsafspraak of het maken van een zoekopdracht voor een nieuwe of gebruikte auto. Wij zijn u graag van dienst.

Garage Abcoude

Onze mensen

Bosch en BOVAG
gecertificeerd

Wij staan garant voor kwaliteit en service

Bosch Workshop Partner
Telefonisch een afspraak maken?

Spreekt u liever met één van onze collega’s? Wij plannen graag een afspraak met u in.

Maak een belafspraak met Bert

Laat je naam en telefoonnummer achter dan belt Bert je snel terug. Je kunt ook bellen met onze receptie: 0294 25 80 20