Verhuisbus huren bij u om de hoek

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Abcoude!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Garage Abcoude voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Huur uw bus in 3 eenvoudige stappen:

 

1. Klik hier! voor het reserveren van uw bus naar keuze of bel met 0294-258020
2. Wij nemen contact met u op ter bevestiging van uw reservering
3. Binnen 10 minuten rijdt u weg vanaf onze locatie in Abcoude

 

 

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

 

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Garage Abcoude aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 0294-258020

 

Waar vind je ons? Schuin tegenover station Abcoude aan de Hollandse Kade 36 in Abcoude.