Onderhoud leaseauto’s

Maak een afspraak

Wij plannen graag een afspraak met u in.

Advanced Driver Assistance Systems
ADAS
Aircocheck en aircoservice
Koel de zomer door
APK
Algemene Periodieke Keuring
Bedrijfswagen onderhoud
Vertrouwd op weg
Elektrische en hybride auto’s
Specialistisch onderhoud
Fabrieksgarantie
Originele kwaliteitsonderdelen
Grote beurt
Veilig en onbezorgd op weg
Kleine beurt
Zorgeloos vooruit
Motorolie verversen
Kwaliteits motorolie
Onderhoud leaseauto’s
Zorgeloos autorijden tegen lage kosten
Pechhulp
Voordelige pechhulpservice

Garage Abcoude legt leaserijders in de watten

Zorgeloos autorijden tegen lage kosten, dat is wat telt voor de zakelijke leaserijder én voor de leasemaatschappij waarbij het leasecontract is afgesloten. Garage Abcoude heeft met diverse leasemaatschappijen sluitende afspraken gemaakt over vakkundig onderhoud, zodat uw leaseauto altijd in topconditie is. Hierbij hebben wij onze service zo ingericht, dat u altijd mobiel blijft, ook als uw auto voor onderhoud of bijvoorbeeld een bandenwissel in onze werkplaats staat.

Doen wat we beloven

Steeds meer leasemaatschappijen besteden het onderhoud van hun wagenpark uit aan de garagebedrijven van Garage Abcoude. Onze aantoonbare kennis van alle merken en modellen, prima geschoolde monteurs en zeer compleet ingerichte, moderne werkplaats zijn hiervoor belangrijke motieven. Maar de belangrijkste reden is dat wij doen wat wij beloven, zodat u altijd over een auto kunt beschikken. Dit doen wij met een strakke werkplaatsplanning, maar ook door u een leenauto aan te bieden. In plaats daarvan kunt u – in overleg – ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Haal & brengservice

Een leenauto tijdens een onderhoudsbeurt is prettig, maar in dat geval moet u uw leaseauto wel zelf komen brengen en ophalen. Ook moet u persoonlijke spullen uit uw auto halen en u zit vast niet te wachten op het overzetten van een kinderzitje, als u de leenauto pas de volgende dag kunt terugbrengen. Met onze haal- en brengservice bespaart u de tijd van de rit naar en van onze werkplaats. U rijdt ’s morgens gewoon naar de zaak en een van onze medewerkers haalt daar uw auto op.

Uit en thuis in uw eigen auto

Terwijl u aan het werk bent, voeren wij een kleine of een grote beurt uit, een fabrieksmodificatie of – indien van toepassing – een APK. Dezelfde service bieden wij u voor het omwisselen van zomerbanden naar winterbanden en omgekeerd. En als uw dienst erop zit, staat uw eigen leaseauto weer keurig voor u klaar op de parkeerplaats van het bedrijf waar u werkt, of op een andere afgesproken plek.

Aantrekkelijke tarieven

Als zakelijke leaserijder wordt de leasetermijn maandelijks ingehouden op uw salaris. De hoogte van dat bedrag bepaalt u deels zelf, door de keuze van merk, model, type en uitvoering. In de berekening van de leasetermijn neemt de leasemaatschappij ook de kosten voor het onderhoud mee. Die kosten ziet uzelf niet, maar de voordelige werkplaats- en onderdelentarieven van Garage Abcoude komen tot uitdrukking in een aantrekkelijk leasebedrag voor u.

Online plannen

Een afspraak voor een servicebeurt, APK of bandenwissel in onze werkplaats plant u eenvoudig online op onze website of via uw leasemaatschappij. Zo rijdt u altijd veilig en comfortabel in uw leaseauto.

Bosch Workshop Partner
Telefonisch een afspraak maken?

Spreekt u liever met één van onze collega’s? Wij plannen graag een afspraak met u in.

Maak een belafspraak met Bert

Laat je naam en telefoonnummer achter dan belt Bert je snel terug. Je kunt ook bellen met onze receptie: 0294 25 80 20