APK

Maak een afspraak

Wij plannen graag een afspraak met u in.

Advanced Driver Assistance Systems
ADAS
Aircocheck en aircoservice
Koel de zomer door
APK
Algemene Periodieke Keuring
Bedrijfswagen onderhoud
Vertrouwd op weg
Elektrische en hybride auto’s
Specialistisch onderhoud
Fabrieksgarantie
Originele kwaliteitsonderdelen
Grote beurt
Veilig en onbezorgd op weg
Kleine beurt
Zorgeloos vooruit
Motorolie verversen
Kwaliteits motorolie
Onderhoud leaseauto’s
Zorgeloos autorijden tegen lage kosten
Pechhulp
Voordelige pechhulpservice

APK bij Garage Abcoude in Abcoude

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze verplichte technische keuring richt zich op de veiligheid van uw auto, bedrijf bus of camper. Ook is er aandacht voor het milieu door het meten van de uitlaatgassen en controle op lekkage van vloeistoffen. Een derde controlepunt betreft de registratie van uw auto, dat is een check of uw auto overeenkomt met de technische gegevens zoals die zijn geregistreerd bij de RDW. Direct een afspraak maken bij Garage Abcoude voor een APK van uw auto? Klik hieronder:

APK is geen onderhoud

Tijdens de APK controleren onze vakbekwame keurmeesters uw auto, bedrijf bus of camper op alle essentiële veiligheidsonderdelen. Deze zijn direct van invloed op de veiligheid van uw voertuig en hiermee op de verkeersveiligheid. Remmen, banden, schokdempers, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, veiligheidsgordels: alles wordt zorgvuldig gecontroleerd. Indien noodzakelijk voert de keurmeester met een uitlaatgastest uit om te meten of uw auto aan de wettelijke emissie-eisen voldoet.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft! Regelmatig onderhoud is essentieel voor een veilige en betrouwbare auto. Klik hier voor meer informatie over onderhoud voor uw auto. (doorlink naar oh pagina)

FAQ

U kunt via de website van de RDW eenvoudig de vervaldatum van de APK checken middels uw kenteken. Klik hier om de APK datum van uw voertuig te controleren. 

De RDW stuurt u ongeveer 6 weken voor de vervaldatum van APK een herinneringsbrief. U kunt deze herinnering ook ontvangen in uw berichtenbox van MijnOverheid of per e-mail. Let op: u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van uw auto. Rijden zonder geldige APK is strafbaar, de RDW en de politie kunnen hiervoor flinke boetes opleggen en bij een ongeval kan het betekenen dat uw verzekeringsmaatschappij niet uitkeert.

U kunt uw auto, bedrijf bus of camper tot 2 maanden voor de vervaldatum kunt laten keuren, zonder dat deze keuringsdatum wordt vervroegd. Voorkom stress en maak tijdig een afspraak via onze online planner.

Het is niet mogelijk om uitstel aan te vragen voor de APK. Iedereen moet zijn voertuig op tijd APK laten keuren. Bent u bijvoorbeeld in het buitenland, staat uw voertuig stil in uw garage of is uw voertuig afgekeurd en moet u deze eerst laten repareren dan is uitstel dus niet mogelijk. Er zijn geen uitzonderingen. Rijdt u met een voertuig zonder APK dan kunt u een boete krijgen van de politie.

Ja, ook voor het keuren van uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. De maximale lengte voor onze keuringsbrug is 7 meter en hij mag maximaal 2,9 meter hoog zijn. 

Bosch Workshop Partner
Telefonisch een afspraak maken?

Spreekt u liever met één van onze collega’s? Wij plannen graag een afspraak met u in.

Maak een belafspraak met Bert

Laat je naam en telefoonnummer achter dan belt Bert je snel terug. Je kunt ook bellen met onze receptie: 0294 25 80 20